Tobb Türkiye 100 Ödül Töreni

Ana Sayfa » Haberler » Tobb Türkiye 100 Ödül Töreni

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)organizasyonunda Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımlarıyla düzenlenecek olan TOBB Türkiye 100 Ödül Töreninde başvuranlar arasından Türkiye’nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre büyüme hızında elde ettiği ilerleme göz önüne alınarak en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edilecektir.

22 Aralık 2020 Salı Saat 15:00 ‘da internet üzerinden gerçekleşecek olup;

Töreni İzlemek ve Kayıt Olmak İçin Kayıt Adresi:

Ödül Töreni Programı
15:00 – 15:50 Açılış Konuşmaları
M. Rifat Hisarcıklıoğlu – TOBB Başkanı
Ruhsar Pekcan – Ticaret Bakanı

15:50 – 16:20 Türkiye 100 Ödül Töreni

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 21 86

Saygılarımızla.

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 31 Ocak 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 28 Şubat 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 31 Ocak 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 31/01/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi