Türkiye-Bulgaristan İş Forumu, 1 Kasım 2021

Ana Sayfa » Duyurular » Türkiye-Bulgaristan İş Forumu, 1 Kasım 2021

İLGİ : TOBB’nin 19/10/2021 Tarih ve 84403118-720-9464 Sayılı Yazısında;

Birliğimiz ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 1 Kasım 2021 tarihi, 11:00-13:15 saatleri arasında, zoom üzerinden, Pandemi Sonrası Ekonomik İlişkilerin Canlandırılması temalı Türkiye-Bulgaristan İş Forumu gerçekleştirmesi planlanmaktadır.
Taslak programı ekte iletilen İş Forumu’nda, Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov’un yanı sıra, iki ülkenin Büyükelçileri de katılımcılara hitap edecektir.
Etkinliğin katılım formu aşağıda verilen internet adresinde yer almaktadır. İş Forumu’nun son oturumunda söz almak isteyen firmalar kendilerini tanıtabilecek ve soru-cevap kısmında sorularını iletebileceklerdir.

Saygılarımızla…

Türkiye-Bulgaristan İş Forumu
“Pandemi Sonrası Ekonomik İlişkilerin Canlandırılması”
1 Kasım 2021 Pazartesi / 11.00-13.15
Taslak Program
Katılım için: https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_Cbzstw7lSmq2wDXYnSYGRw
Not: Türkçe-Bulgarca simültane tercüme hizmeti sağlanacaktır.
11.00 Açılış
11.05 – 11.45