Uluslararası Havacılık ve Savunma Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Uluslararası Havacılık ve Savunma Fuarı

İLGİ : TOBB’nin 03/01/2022 Tarihinde E-34221550-720-38 Sayılı Yazısında;

İlgi : Tunus Büyükelçiliği’nin 31.12.2021 tarihli yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, 11-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Tunus’ta 2. Uluslararası Havacılık ve Savunma Fuarı (IADE 2022)’nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
İlgili Fuar kapsamında, havacılık, uzay ve savunma sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara yönelik olarak B2B, workshop ve forumlar düzenleneceği belirtilmekte olup, ayrıntılı bilgiye https://www.iadetunisia.com/  internet adresi üzerinden ulaşılması mümkündür.

Saygılarımızla…