Ana Sayfa » Duyurular » Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat. Su Arıtma. Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX İSTANBUL 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’den alınan yazıda ;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Sektör Meclislerinin Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği uyarınca faaliyetlerine devam etmekte olan Türkiye İklimlendirme Meclisi tarafından, 29 Eylül- 2 Ekim 2021 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan  “Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat. Su Arıtma. Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX İSTANBUL 2021 “i desteklemeye yönelik mutat meclis toplantılarında karar alındığı belirtilmektedir.

Söz konusu fuar içerik ve detayları ekte bilgilerinize sunulmuştur,

EK :ISK-SODEX İSTANBUL 2021