YENİ İLETİŞİM KURUMSAL İLETİŞİM POZİTİF YÖNETİM EĞİTİMLERİ

Ana Sayfa » Haberler » YENİ İLETİŞİM KURUMSAL İLETİŞİM POZİTİF YÖNETİM EĞİTİMLERİ

YENİ İLETİŞİM KURUMSAL İLETİŞİM POZİTİF YÖNETİM EĞİTİMLERİ

İnovatif Fikir Atölyesi Kapsamında hazırlanmış olan bir haftalık eğitim programı tüm üyelerimize ücretsiz olup eğitime katılım sağlayan üyelerimize eğitim sonrası katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim konu,tarih ve katılım linkleri aşağıda belirtilmiştir;

PROGRAM AÇILIŞI

11 Mart 2021,Perşembe Saat :10.30

Katılım Linki : https://meet.xpermeet.com/9gw5g

11 MART 2021,Perşembe ”İLETİŞİMDE YENİ KURALLAR VE İŞ YAŞAMINA ETKİLERİ”

10:30-12:30 İş Yaşamında Etkili İletişim Sözlü İletişimde Fark Yaratan Temel Bilgiler

14:00-17:00 Geleneksel ve Dijital Ortamda Beden Dili ve Yeni Davranış Temelli Uygulamalar

12 MART 2021,Cuma ”DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE İLETİŞİMDE YENİ ETKİ ALANLARI”

10:30-12:30 Yeni Medya ve Hiperrealite

14:00-17:00 Kurumsal İletişimde Dijital Görünürlük

13 MART 2021,Cumartesi ”İLETİŞİM,REKABET,GELİŞİM”

10:30-12:30 Yeni Yetenek Pazarlama ”Neden Sizi Tercih Etsinler”

14:00-17:00 ”Açlık Oyunları ”İletişime Yeni Bakış

14 MART 2021,Pazar ”KURUMSAL İLETİŞİM VE YÖNETİMDE YENİ BAŞARI KRİTERLERİ

10:30-12:30 Pozitif Yönetim ve İnsan Kaynaklarının Değer Yaratmanın Keşfi

14:00-17:00 Kurumsal İç İletişimde Yeni Uygulamalar,Yeni Protokol -Görgü-Aidiyet-Halkla İlişkiler

*Eğitime düzenli katılım sağlayan tüm katılımcılara sertifikaları adreslerine posta ile gönderilecektir.

Kayıt,Sorular ve İletişim İçin; corkmez@gmail.com – 0533 775 4765

KONUK EĞİTİMCİLER;

-Mine ERBAYKENT -MİKOR Yönetim Danışmanı

-ALTAR PARSSOY -CO Akademi Yeni Medya Uzmanı

-Mehmet Akif ÇAKIRER-AKÜ Öğretim Görevlisi (Yazar)

-Cankat ÖZTEMİZ-Dijital Görünürlük Uzmanı(Tasarımcı)

-Cüneyt ÖRKMEZ -KOBİ Yönetim Danışmanı

-Hülya PERİN -PERA DİL Akademisi Kurucusu

Saygılarımızla.

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi