Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Ana Sayfa » Haberler » Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)
Eğitim Tarihi: 8 – 12 Mart 2021 (5 Gün)  | Saat 19:00 – 21:00 | Eğitim Süresi: 10 Saat
TOBB, TOBB ETÜ ve Global AI Hub işbirliğinde Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında gerçekleştirilen Python’a Giriş Eğitimi’nde Python’da sözdizimi (syntax), veri türleri (data types), operatörler (operators), kontrol akışı (control flows), fonksiyonlar (functions) ve kütüphaneler (libraries) gibi temel konular ele anlatılacaktır.

Yapay Zeka (AI) alanında farkındalığı ve eğitimli insan sayısını arttırmak için Global AI Hub ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile “Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi” gerçekleştirilecek. Katma değerli ve yüksek kaliteli projelerin yapılmasını sağlayarak yapay zeka ekosistemine katkıda bulunmak ve insanları gelecekteki iş fırsatlarına hazırlanacaktır.

Python Programlamasına Giriş eğitimimizde Python’da sözdizimi (syntax), veri türleri (data types), operatörler (operators), kontrol akışı (control flows), fonksiyonlar (functions) ve kütüphaneler (libraries) gibi temel konular ele alınacaktır.

Ders esnasında basit programlar oluşturacak ve dersten sonra kodlama yeteneklerinizi ilerletmeniz açısından farklı ödevler verilecektir.

Bütün sorularınızı Global AI Hub topluluğundaki Python Hub aracılığıyla sorabilirsiniz.

Kurs hakkında Sıkça Sorulan Sorulara (SSS) ulaşmak için tıklayınız.

Saygılarımızla.

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 31/08/2020 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır. 2020 yılı aidatı 1. taksit  borçları da yasa kapsamındadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Mart 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 28 Şubat 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 28/02/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

6. Vergi Mükellefiyeti sona erdiği halde Oda borsa kayıtları devam eden üyelerin vergi mükellefiyeti sona erdiği tarihten önceki borçları yapılandırma kapsamında olup, vergi mükellefiyeti sona erdikten sonraki aidat borçlarının asılları ve gecikme cezaları silinecektir.

EK : Yapılandırma Başvuru Dilekçesi