Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Ana Sayfa » Haberler » Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)
Eğitim Tarihi: 8 – 12 Mart 2021 (5 Gün)  | Saat 19:00 – 21:00 | Eğitim Süresi: 10 Saat
TOBB, TOBB ETÜ ve Global AI Hub işbirliğinde Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında gerçekleştirilen Python’a Giriş Eğitimi’nde Python’da sözdizimi (syntax), veri türleri (data types), operatörler (operators), kontrol akışı (control flows), fonksiyonlar (functions) ve kütüphaneler (libraries) gibi temel konular ele anlatılacaktır.

Yapay Zeka (AI) alanında farkındalığı ve eğitimli insan sayısını arttırmak için Global AI Hub ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile “Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi” gerçekleştirilecek. Katma değerli ve yüksek kaliteli projelerin yapılmasını sağlayarak yapay zeka ekosistemine katkıda bulunmak ve insanları gelecekteki iş fırsatlarına hazırlanacaktır.

Python Programlamasına Giriş eğitimimizde Python’da sözdizimi (syntax), veri türleri (data types), operatörler (operators), kontrol akışı (control flows), fonksiyonlar (functions) ve kütüphaneler (libraries) gibi temel konular ele alınacaktır.

Ders esnasında basit programlar oluşturacak ve dersten sonra kodlama yeteneklerinizi ilerletmeniz açısından farklı ödevler verilecektir.

Bütün sorularınızı Global AI Hub topluluğundaki Python Hub aracılığıyla sorabilirsiniz.

Kurs hakkında Sıkça Sorulan Sorulara (SSS) ulaşmak için tıklayınız.