Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Ana Sayfa » Haberler » Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Python Programlamaya Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)
Eğitim Tarihi: 8 – 12 Mart 2021 (5 Gün)  | Saat 19:00 – 21:00 | Eğitim Süresi: 10 Saat
TOBB, TOBB ETÜ ve Global AI Hub işbirliğinde Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında gerçekleştirilen Python’a Giriş Eğitimi’nde Python’da sözdizimi (syntax), veri türleri (data types), operatörler (operators), kontrol akışı (control flows), fonksiyonlar (functions) ve kütüphaneler (libraries) gibi temel konular ele anlatılacaktır.

Yapay Zeka (AI) alanında farkındalığı ve eğitimli insan sayısını arttırmak için Global AI Hub ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile “Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi” gerçekleştirilecek. Katma değerli ve yüksek kaliteli projelerin yapılmasını sağlayarak yapay zeka ekosistemine katkıda bulunmak ve insanları gelecekteki iş fırsatlarına hazırlanacaktır.

Python Programlamasına Giriş eğitimimizde Python’da sözdizimi (syntax), veri türleri (data types), operatörler (operators), kontrol akışı (control flows), fonksiyonlar (functions) ve kütüphaneler (libraries) gibi temel konular ele alınacaktır.

Ders esnasında basit programlar oluşturacak ve dersten sonra kodlama yeteneklerinizi ilerletmeniz açısından farklı ödevler verilecektir.

Bütün sorularınızı Global AI Hub topluluğundaki Python Hub aracılığıyla sorabilirsiniz.

Kurs hakkında Sıkça Sorulan Sorulara (SSS) ulaşmak için tıklayınız.

Saygılarımızla.

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 09/06/2021 tarih ve 31506 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerimiz 30.09.2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 30/04/2021 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Ekim 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 30 Eylül 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 30/09/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek, 31 Ekim 2021 tarihine kadar gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

EK:DİLEKÇE

Bilgilerinize sunulur.

EREĞLİ (KONYA) TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

Sayın Üyelerimiz,

Oda Üyelik Aidatlarınızı Haziran ayı içerisinde odamız muhasebe ve tahsilat servisine, www.uye.tobb.org.tr adresinde bulunan online aidat butonu üzerinden ya da aşağıda belirtilen banka hesap numarasına açıklamalı olarak havale-eft yoluyla ödeyebilirsiniz. Yaptığınız ödeme dekontunu konyaereglitso@tobb.org.tr adresine göndermeniz rica olunur.

Halk Bank A.Ş.

Ereğli Şubesi

IBAN:TR05 0001 2009 5110 0016 0000 37

Sayın Üyemiz,

Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak ve KOBİ’lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla “2021 Nefes Kredisi”, 10 Bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınacaktır.

Nefes Kredi Paketi ile;

Katılımcı Bankalar

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.

AKBANK T.A.Ş.

DENİZBANK A.Ş.

ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş.

VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş.

Ereğli (Konya) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı