Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut ÖZKOÇ’tan Başsağlığı Mesajı;

Ana Sayfa » Haberler » Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut ÖZKOÇ’tan Başsağlığı Mesajı;

Odamız Meclis Başkanı Sayın Enver Bozkurt dayısı ve İlçemiz Eski Dönem Belediye Başkanı Sayın Ahmet Özdoğan amcası Ereğli’nin  değerli iş adamlarından Demay Demir Çelik Anonim Şirketi kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdullah Özdoğan’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak değerli iş adamı Sayın Abdullah Özdoğan’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mahmut ÖZKOÇ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/