Yurt dışı iş gezisi desteği

Ana Sayfa » Duyurular » Yurt dışı iş gezisi desteği

TOBB’nin 11/04/2022 Tarih : E-34221550-010.07.02-3725  sayılı yazısı,

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Birliğimize gönderilen yazıda, Birliğimiz talepleriyle Yurt Dışı İş Gezisi Desteği kapsamında değişiklik yapılmasına ihtiyaç olduğu, bu kapsamda Yurt Dışı İş Gezisi Desteği üst limitinin 60.000 TL olarak belirlendiği ifade edilmektedir. KOSGEB’ten Birliğimize iletilen ilave bilgi notunda ise her bir yurt dışı iş gezisi için işletme başına sağlanacak destek üst limitinin 20.000 TL olarak belirlendiği, bu tutarların 30.03.2022 tarihi itibariyle uygulanmaya başladığı bildirilmektedir.
Bu doğrultuda güncellenen
– 5 Adımda KOBİ’lere Yönelik KOSGEB Destekli Yurt Dışı Fuar Gezisi Düzenleyin,
– 7 Adımda KOBİ’lere Yönelik KOSGEB Destekli Yurt Dışı İkili İş Görüşmeleri (B2B) Gezisi Düzenleyin
afişleri ekte sunulmaktadır