Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Ziyareti hk.

Ana Sayfa » Duyurular » Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Ziyareti hk.

Sayın üyemiz;

İlgi: TOBB’nin 17/01/2022 Tarih E-34221550-720-505 Sayılı yazısında;

Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Politikası Komitesi Başkanı Andrey Miheev ile Pskov Bölgesi Özel Ekonomik Bölgesi Moglino’nun Yatırım Projeleri Başkanı Ekaterina Pıhtina’nın, 24 Ocak 2022 tarihinde Ankara’yı ziyaret edeceği bildirilmektedir. Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 24 Ocak 2022 Pazartesi günü, 15.30-17.00 saatleri arasında, Birliğimiz Sosyal Tesisler 2-3 nolu Salonları’nda, Pskov Bölgesi Tanıtım Etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmeti sağlanacaktır. Etkinliğe katılmayı arzu edenlerin ekteki katılım formunu Birliğimize eposta (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) ile iletmeleri gerekmektedir. Etkinliğe katılmak için 2 aşı olunduğunu belirten belge veya 48 saatlik PCR testi talep edilecektir. Pskov Bölgesi, Moglino Özel Ekonomik Bölgesi ve Titan-Polimer Şirket Gurubu hakkında detaylı bilgi ekte yer almakta olup, Bölge hakkında soruları olanlar etkinlik çerçevesinde sorularını yetkililere iletebilecektir.

Saygılarımızla…

EK

1- Katılım Formu (1 sayfa)
2- Rus Tarafı Listesi (1 sayfa)