Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Gürcistan

Ana Sayfa » Önemli Bilgilendirmeler » Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler – Gürcistan

Ticaret Bakanlığı tarafından  Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere,

17 Aralık 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Gürcistan ”Tiflis ve Batum Temsilcileri İş Dünyası ile buluşuyor.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/gurcistan-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/  linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar ;

Ahmet Cüneyt DARÇIN – Tiflis Ticaret Müşaviri

Didem DİRLİK SONGÜR – Batum Ticaret Ataşesi

Feyza ERDOĞAN – Batum Ticaret Ataşesi