Ticaret Müşavirlikleri Elektronik Sohbetler ”Polonya ve Belçika”

Ana Sayfa » Önemli Bilgilendirmeler » Ticaret Müşavirlikleri Elektronik Sohbetler ”Polonya ve Belçika”

Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere,

13 Ekim 2020 Salı günü 14.30-16.00 saatleri arasında Polonya E-Sohbet Toplantısı,

15 Ekim 2020 Perşembe günü ise 14.30-16.00 saatleri arasında Belçika E-Sohbet Toplantısı

düzenlenecektir.

Söz konusu ülkelerde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkelerde iş yapmakta olan iş insanlarının  konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantılarının programı ve kayıt linki ekte yer almaktadır.

EK : Polonya E-Sohbet Toplantısı Kayıt Linki için   Tıklayınız

EK :Belçika E-Sohbet Toplantısı Kayıt Linki için  Tıklayınız