Ticaret Müşavirlikleri Elektronik Sohbetler ”Polonya ve Belçika”

Ana Sayfa » Önemli Bilgilendirmeler » Ticaret Müşavirlikleri Elektronik Sohbetler ”Polonya ve Belçika”

Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere,

13 Ekim 2020 Salı günü 14.30-16.00 saatleri arasında Polonya E-Sohbet Toplantısı,

15 Ekim 2020 Perşembe günü ise 14.30-16.00 saatleri arasında Belçika E-Sohbet Toplantısı

düzenlenecektir.

Söz konusu ülkelerde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkelerde iş yapmakta olan iş insanlarının  konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantılarının programı ve kayıt linki ekte yer almaktadır.

EK : Polonya E-Sohbet Toplantısı Kayıt Linki için   Tıklayınız

EK :Belçika E-Sohbet Toplantısı Kayıt Linki için  Tıklayınız

Saygılarımızla.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/