Ana Sayfa » Önemli Bilgilendirmeler » Berlin,Düsseldorf,Frankfurt,Hamburg,Hannover,Münih,Stuttgart Temsilcileri İş Dünyası ile Buluşuyor

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile elektronik sohbetler gerçekleştirilmektedir.

08 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:30-16:00 saatleri arasında Berlin,Düsseldorf,Frankfurt,Hamburg,Hannover,Münih,Stuttgart Temsilcileri ile elektronik sohbet gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/almanya-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/     linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Abdullah SOYLU – Berlin Ticaret Müşaviri