Zambiya’da İş Ortamı ve Yatırımlara Yönelik Teşvikler Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Zambiya’da İş Ortamı ve Yatırımlara Yönelik Teşvikler Hakkında

İLGİ: TOBB’nin 28/07/2021 Tarih ve 84403118-720-6886 Sayılı Yazısı’ nda;

Zambiya Büyükelçiliği’nin 27.07.2021 tarihli E-Postası;
İlgide kayıtlı yazıda, Zambiya’da iş ortamı ve yatırımlara yönelik teşvikler hakkında Zambiya Büyükelçiliğimiz tarafından hazırlanan bilgi notu iletilmektedir.
Söz konusu bilgi notu ekte sunulmakta olup, sorular için Lusaka Ticaret Müşaviri Cem Emre Özköse (Email:lusaka@ticaret.gov.tr, Telefon: +260 211 259 012) ile irtibata geçilmesi mümkündür.

Bilgi notları yazımız ekinde sunulmuştur;

Saygılarımızla…

EK :Bilgi Notu (17 Sayfa)