YYS Kapsamında Yapılandırılan Cezalar Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » YYS Kapsamında Yapılandırılan Cezalar Hakkında

İLGİ: TOBB’nin 28/07/2021 Tarih ve 61828824-010.99-6870 Sayılı Yazısı’nda;

Ticaret Bakanlığı’ndan alınan 27.07.2021 tarihli ve 65767687 sayılı yazı.
Ekte bir örneği sunulan ilgi yazıda, 7326 Sayılı Kanun Kapsamında Gümrük Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Tebliğ’in, Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü üzerindeki etkisine dair yaşanan tereddütlerin giderilebilmesini teminen açıklama yapılmıştır.Açıklama detayları yazımız ekinde sunulmuştur;

Saygılarımızla…

EK :Ticaret Bakanlığı’ndan Alınan Yazı