13. Türk-Arap Ekonomi Forumu, 6 Ekim 2022

Ana Sayfa » Duyurular » 13. Türk-Arap Ekonomi Forumu, 6 Ekim 2022

Türk-Arap Ekonomi Forumu’nun (TAF) 13’üncüsü, 6 Ekim 2022 tarihinde, İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecektir.
TAF finans, yatırım, sanayi, enerji, tarım, gıda, savunma, dış ticaret, teknoloji, müteahhitlik ve turizm sektörlerine odaklanacak ve firmalar arasında iş görüşmelerine imkan sağlanacaktır.
Türkiye ve Arap Ülkelerinden hükümet temsilcileri ile uluslararası yatırım kuruluşlarından üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Türk ve Arap iş dünyası davet edilmiştir. Bahse konu foruma katılmak isteyenlerin info@tafclub.com adresine elektronik posta ile ulaşmaları veya ekte yer alan katılım formunu doldurarak TAF koordinasyon merkezine ulaştırmaları gerekmektedir.

EK

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022