15. SIAMAP 2021 HAKKINDA

Ana Sayfa » Duyurular » 15. SIAMAP 2021 HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

İlgi : 09/09/2021 Tarih ve 84403118-720-8154 Sayılı Yazısında;

İlgi : Tunus Büyükelçiliği’nin 07.09.2021 tarihli epostası.
İlgide kayıtlı ve bir örneği ekte sunulan yazıda, Tunus Tarım ve Balıkçılık Birliği’nin, 15. Uluslararası Tarım, Tarım Makineleri ve Balıkçılık Fuarı’nı (SIAMAP 2021) Tunus Cumhurbaşkanı Kaïes Saïed’in himayalerin de 26-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Tunus Kram Fuar Merkezi’nde düzenleyeceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, bahse konu etkinliğin bölgedeki tarım ve balıkçılık sektörleriyle ilgili önemli organizasyonlardan biri olarak kabul edildiği bildirilmekte olup, ayrıntılı bilgi için Tunus Ankara
Büyükelçiliği (Telefon: 0 312 491 96 35 / 36) ile temas kurulması mümkündür.

Saygılarımızla…

EK :Tunus Büyükelçiliği Yazısı