2021-01 Proje Teklif Çağrısı Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » 2021-01 Proje Teklif Çağrısı Hakkında

TOBB’dan alınan yazıda imalat sanayi sektörlerinde teknoloji, yenilik ,ürün kalitesi ve verimlilik artışı sağlanması ,endüstriyel kapasitenin dönüştürülerek daha rekabetçi hale getirilmesi ve yüksek katma değerli üretimin artırılması amacıyla; Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Ar-Ge,Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı  2021-01 Proje Teklif Çağrısı duyurulmuştur.

2021-01 sayılı Proje Teklif Çağrısının genel amacı ,Orta yüksek ve yüksek teknoloji düzeyinde faaliyet gösteren Küçük İşletmelerle ve Orta Büyüklükteki işletmelerin ,kritik teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin nitelikli bir şekilde desteklenerek uygulamaya geçirilmesinin sağlanması belirtilmiştir.

Projeye ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır;

Saygılarımızla.

EK :2021-01 Proje Teklif Çağrısı Hakkında