23. Mostar Uluslararası Ekonomi Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » 23. Mostar Uluslararası Ekonomi Fuarı

İLGİ : TOBB’nin 27/12/2021 Tarih ve E-34221550-720-11565 Sayılı Yazısında;

İlgi : Dışişleri Bakanlığı’nın 22.12.2021 tarih ve 33680026 sayılı yazısı.
İlgi yazıda, Macaristan’ın paydaş ülke olarak katılımıyla, 5-9 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenecek 23. Mostar Uluslararası Ekonomi Fuarı ile ilgili bilgi verilmekte olup, söz konusu Fuarın katılım formu ekte iletilmektedir.
Son olarak ülkemiz, 12-16 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenen 19. Mostar Uluslararası Ekonomi Fuarı’na ortak ülke sıfatıyla iştirak etmiş olup, 9-13 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 22. Mostar Uluslararası Ekonomi Fuarı’na, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) paydaş ülke olarak katılım sağlamıştır.

EK: Kayıt Formu ve Detaylı Bilgi

Saygılarımızla…