4. Kamu Alımları Sempozyumu

Ana Sayfa » Duyurular » 4. Kamu Alımları Sempozyumu

Kamu alımlarına ilişkin güncel gelişmeleri paylaşmak ve sektör sorunlarını ele alarak, çözüm önerilerin istişare etmek amacıyla Birliğimiz, Kamu İhale Kurumu ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde 14-15 Aralık 2022 tarihlerinde TOBB İkiz Kuleler/Ankara’da “4. Kamu Alımları Sempozyumu”
gerçekleştirilecektir. Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nurettin Nebati ile Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat  Hisarcıklıoğlu’ nun katılımı ile gerçekleştirilecek sempozyumda;
– Mal, hizmet ile danışmanlık hizmet alımı ve yapım işleri ihalelerinde güncel gelişmeler, sorunlar ve öneriler,
– Kamu İhale Kurumu ve kamu alımlarına genel bakış,
– Elektronik Kamu Alımları Platformu ve kamu alımlarında dijital dönüşüm,
– Kamu ihale sözleşme uygulamalarında güncel gelişmeler ile
– Kalkınmada kamu alımlarının rolü konuları görüşülecektir. Sempozyuma ilişkin detaylı program ekte sunulmaktadır.
Sempozyuma katılım için 9 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar https://ihale.gov.tr/Sempozyum/KatilimciKayit.aspx adresinden kayıt olunması gerekmektedir.

EK

YAPILANDIRMA KAPSAMINDA İLK TAKSİT ÖDEME SÜRESİ UZATIMI

7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında 31/07/2023 olarak belirlenen yapılandırma ilk taksit ödeme süreleri 04/08/2023 tarihine kadar uzatılmıştır.