Ana Sayfa » Duyurular » 4447 Sayılı İşsizlik Sigortası Kanunun Geçici 19 uncu ve Geçici 21 inci Maddelerinde Yer Alan Tarihlerin Süresinin Uzatılması Hakkında

2 Aralık 2020 tarih ve 31322 Sayılı Resmi Gazetede Cumhurbaşkanlığı’nın 3248 Sayılı Kararnamesi ile ;

4447 Sayılı İşsizlik Sigortası Kanunun;

a)Geçici 19.Maddesinin birinci ve onuncu fıkralarında yer alan 31/12/2020 tarihlerinin 31/12/2022 tarihine ve ikinci fıkrasında yer alan 2020 yılının 2022 yılına kadar uzatılmasına,

b)Geçici 21.Maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan 2020 yılının 2022 yılına kadar ve yedinci fıkrasında yer alan 31/12/2020 tarihinin 31/12/2022 tarihine kadar uzatılmasına,

4447 Sayılı Kanunun Geçici 19 uncu maddesinin on altıncı  fıkrası ile geçici 21 inci maddesinin dokuzuncu fıkrası gereğince karar verilmiştir.

EK : KARARNAME

Saygılarımızla.