Ana Sayfa » Duyurular » 4447 Sayılı İşsizlik Sigortası Kanunun Geçici 26 ıncı Maddesinin Birinci Fıkrasında Yer Alan Sürenin Uzatılması Hakkında

Sayın Üyemiz ;

2Aralık 2020 Tarih ve 31322 Sayılı Resmi Gazetede Cumhurbaşkanlığı’nın 3246 Sayılı Kararı ile ;

4447 Sayılı İşsizlik Sigortası Kanunun geçici 26.maddesinin 1.Fıkrasında yer alan üç aylık sürenin altı aya ve 31/12/2020 tarihinin 30/06/2021 tarihine kadar uzatılmasına,4447 Sayılı Kanunun geçici 26.Maddesinin dokuzuncu fıkrası gereğince karar verilmiştir.

EK :Kararname

Saygılarımızla.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/