9.Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » 9.Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı

13-16 Ocak 2022 tarihleri arasında, Aydın tarım potansiyelinin gelişimine katkı sağlamak ,yeni teknolojik gelişmeler ile üreticileri ve sektör temsilcilerini buluşturmak, Aydın tarım ürünlerini ve tarım potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda duyurmak amacıyla 9.Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı gerçekleştirilecektir.

Fuara ilişkin bilgi ve broşür yazımız ekinde sunulmuştur;

EK : FUAR BROŞÜRÜ

Saygılarımızla…