AB Çin KOBİ Merkezi Hakkında;

Ana Sayfa » Duyurular » AB Çin KOBİ Merkezi Hakkında;

İlgi : TOBB ‘nin 34221550-050.99- Sayılı Yazısında;

KOBİ’leri Çin ile iş yapmaya hazırlamak ve halihazırda Çin ile iş yapan KOBİ’lere destek olmak amacıyla 2010 yılında Pekin’de AB KOBİ Merkezi sunulmuştur. Söz konusu Merkez ile TOBB arasında Mayıs 2021’de imzalanan mutabakat zaptı çerçevesinde ,Merkez’in hizmetlerinden ülkemiz KOBİ’leri de faydalanabilmektedir.

AB Çin KOBİ Merkezi tarafından ülkemiz KOBİ’lerine yönelik olarak;

-Çin Pazarı ve Çin pazarına hazırlık konularında kılavuzlar,eğitimler

-İşletmelerin Çin Pazarına hazırlıklarını ölçmek için testler,

-Ülkemiz KOBİ’lerinin Çin Pazarı hakkında sorularını cevaplamak üzere Danışma/Tavsiye Merkezi,

-Piyasa araştırma raporları ,hukuki konuların yer aldığı veri tabanları,

-Çin’e yönelik B2B ve Ticaret Heyeti Organizasyonu hizmetleri sunulmaktadır. Merkezin hizmetlerinden faydalanabilmek için https://www.eusmecentre.org.cn/user/register  adresinden Merkez’in web sitesine kayıt olunması gerekmektedir. AB Çin KOBİ Merkezi ve Hizmetleri hakkında detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla…

EK :AB Çin KOBİ Merkezi Hizmetleri Hakkında