Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Yasası Ortak Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Yasası Ortak Bilgilendirme Semineri

Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Yasası Ortak Bilgilendirme Semineri 07 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 14:30’da internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin program ekte sunulmaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Alman-Türk TSO organizasyonunda, Ticaret Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde
– Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Yasası
– Bu yasanın kapsamı, doğrudan ve dolaylı tedarikçilere etkileri, yaptırımları
– Yasanın yeşil mutabakat, AB Direktifi, çalışma hayatı, çevresel ve insan hakları ihlalleri çerçevesinde
değerlendirilmesi,
– Yasa çerçevesinde ana şirketlerin tedarikçilerden beklentileri ve yükümlülükleri ile iyi uygulama
örnekleri anlatılacak ve seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. Seminer ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından https://akademi.tobb.org.tr adresinde hayata
geçirilen Türk İş Dünyası’nın Etkinlik Portalı TOBB Akademi’de pilot olarak yayınlanacaktır. TOBB Akademi üzerinden katılım sağlanması için https://akademi.tobb.org.tr/view/uye/uyeol.php adresi üzerinden üye olunması gerekmektedir. Katılım sonrasında görüş ve önerileriniz ile kullanıcı deneyimlerinizi egitim@tobb.org.tr eposta adresine gönderebilirsiniz.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022