Automechanika Buenos Aires 2022 Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Automechanika Buenos Aires 2022 Fuarı

İstanbul Ticaret Odası ‘nın 16/02/2022 Tarih 84329644/17477 sayılı yazısı hakkında,

İstanbul Ticaret Odası, 1960’lı yıllardan itibaren uluslararası platformdaki organizasyonları reel sektörümüzün istifadesine sunarak ihracatımıza katkıda bulunmaktadır. Arjantin’in Buenos Aires şehrinde iki yılda bir düzenlenen ve otomotiv sektöründeki önemli fuarlardan biri olarak kabul edilen Automechanika Buenos Aires 2022 Fuarı Türkiye milli iştirak organizasyonu 11-14 Ekim 2022 tarihleri arasında Oda’mızca gerçekleştirilecektir. Söz konusu fuarın Türkiye Milli İştirak m² katılım bedeli tüm ana hizmetler dahil 9.975 TLolup, katılım bedeli teşvik kapsamındadır.
Automechanika Buenos Aires 2022 Fuarı Türkiye Milli İştirak organizasyonumuz ile ilgilenen firmaların Odamız ile temasa geçmelerinin temini hususlarında gösterilecek ilgi ve işbirliğine müteşekkir kalınacaktır.

Konu bilgi ve takdirlerinize saygıyla arz olunur.

Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız