Ana Sayfa » Duyurular » Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı (Green Deal) Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatının enerji sektörüne etkileri hakkında 1 Aralık 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Davet yazısı aşağıdaki ekte yer almaktadır.

TOBB organizasyonunda, Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı ve The London Energy Club İcra Başkanı Mehmet Öğütçü’nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın küresel enerji sektörüne etkileri ve iş dünyası liderlerine tavsiyeler dahil Türkiye için nasıl sonuçlar doğurabileceği konuları anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere ;    https://tobb-org.zoom.us/j/91905928828#success    adresinden (Şifre 581099 ) şifresi ile tüm üyelerimiz ücretsiz olarak katılım sağlayabilecektir.

Program Akış ve İçeriği ;
14:00 – 14:10 Açılış Konuşmaları
14:10 – 14:40 Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın (Green Deal) Sektörel Unsurları: Enerji Sektörü İçin Beklentiler Paneli

Konuşmacı: Mehmet Öğütçü
14:40 – 15:15 Soru – Cevap

EK : Program İçerik ve Detayları için Tıklayınız

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/