Ana Sayfa » Duyurular » Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı (Green Deal) Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatının enerji sektörüne etkileri hakkında 1 Aralık 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Davet yazısı aşağıdaki ekte yer almaktadır.

TOBB organizasyonunda, Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı ve The London Energy Club İcra Başkanı Mehmet Öğütçü’nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın küresel enerji sektörüne etkileri ve iş dünyası liderlerine tavsiyeler dahil Türkiye için nasıl sonuçlar doğurabileceği konuları anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere ;    https://tobb-org.zoom.us/j/91905928828#success    adresinden (Şifre 581099 ) şifresi ile tüm üyelerimiz ücretsiz olarak katılım sağlayabilecektir.

Program Akış ve İçeriği ;
14:00 – 14:10 Açılış Konuşmaları
14:10 – 14:40 Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın (Green Deal) Sektörel Unsurları: Enerji Sektörü İçin Beklentiler Paneli

Konuşmacı: Mehmet Öğütçü
14:40 – 15:15 Soru – Cevap