Avrupa Yeşil Mutabakat Çağrısı Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Avrupa Yeşil Mutabakat Çağrısı Hakkında

TOBB’dan alınan yazıda; Avrupa Komisyonu tarafından, 11 Aralık 2019 tarihinde dünya kamuoyu ile paylaşılan “Avrupa Yeşil Mutabakatı” ile, AB sanayisinin 2050 yılına kadar dönüşümünü öngören yeni bir strateji ortaya konduğu belirtilmiştir.

Bahse konu stratejiyle belirlenen hedeflerin hayata geçirilmesine katkı sağlamak ve bu alanda yapılacak Ar- Ge ve inovasyon çalışmalarına destek olmak amacıyla, Avrupa Komisyonu tarafından Eylül 2020’de, Ufuk 2020 Programı kapsamında, “Avrupa Yeşil Mutabakat Çağrısının (European Green Deal Cali)” açılması beklenmektedir.

Bu çerçevede, 1 milyar avro bütçeli yeni çağrı bünyesinde, Avrupa’nın iklim ve çevre ile ilgili zorluklarının üstesinden gelmek üzere 11 öncelikli alan altında 20 konu başlığı belirlenmiştir.

Söz konusu çağrılara, araştırma kuruluşları, üniversiteler, finans kurumları, yatırımcılar, sivil toplum kuruluşları, ulusal ve yerel yönetimler, sosyal girişimciler ve gerçek kişiler başvuruda bulunabilecektir. Söz konusu çağrılar kapsamında desteklenecek alanlara ve çağrı koşullarına ilişkin olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan bilgilendirme dokümanı ekte yer almaktadır.

Avrupa Yeşil Mutabakat Çağrısının etkin biçimde duyurulması ve ilgili paydaşların bu çağrıdan azami ölçüde faydalanabilmelerine yönelik olarak Bakanlık tarafından hazırlanan bilgilendirme sunumlarına https://h2020.org.tr/tr/haberler/ufuk2020-programi-green-deal-yesilmutabakat-cagrisi-cevrimici-bilgi-gunu-gerceklesti adresinden erişim sağlanabilmektedir.

EK : Avrupa Yeşil Mutabakat Çağrısı

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/