Bangladeş İhale Duyurusu

Ana Sayfa » Duyurular » Bangladeş İhale Duyurusu

İLGİ : TOBB’nin 03/11/2021 Tarih ve  34221550-720-9925 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 02.11.2021 tarih ve 68736218 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, Dakka Ticaret Müşavirliğinden alınan yazıya atfen, Bangladeş Enerji Bakanlığı
(Ministry of Energy, Power and Mineral Resources) tarafından ” https://cptu.gov.bd/advertisementgoods/details-76412.html web” linkinde yayınlanan Pabna’ nın Anahtar Teslim 60 MW Güneş Paneli Projesi (Engineering, Procurement, Construction & Commissioning (EPC) of Pabna 60 MW Solar Park Project on Turnkey Basis) konulu ihale ilanı olduğu belirtilmektedir.
Anılan ihale bilgileri ekte sunulmaktadır.

EK : İHALE DUYURUSU

Saygılarımızla…