Bangladeş İhale Duyurusu

Ana Sayfa » Duyurular » Bangladeş İhale Duyurusu

İLGİ : TOBB’nin 03/11/2021 Tarih ve  34221550-720-9925 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 02.11.2021 tarih ve 68736218 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, Dakka Ticaret Müşavirliğinden alınan yazıya atfen, Bangladeş Enerji Bakanlığı
(Ministry of Energy, Power and Mineral Resources) tarafından ” https://cptu.gov.bd/advertisementgoods/details-76412.html web” linkinde yayınlanan Pabna’ nın Anahtar Teslim 60 MW Güneş Paneli Projesi (Engineering, Procurement, Construction & Commissioning (EPC) of Pabna 60 MW Solar Park Project on Turnkey Basis) konulu ihale ilanı olduğu belirtilmektedir.
Anılan ihale bilgileri ekte sunulmaktadır.

EK : İHALE DUYURUSU

Saygılarımızla…

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022