Ana Sayfa » Duyurular » Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7256 Sayılı Kanun Genel Tebliği Hakkında

27 Kasım 2020 tarih ve 31317 Sayılı Sayılı Resmi Gazetede Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7256 Sayılı Kanun Genel Tebliği yayımlanmıştır. Bu tebliğin amaç ve kapsamı;

11/11/2020 tarihli ve 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile bazı Kanunlarda değişiklik yapılması hakkında kanun 17/11/2020 tarihli ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış ve bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin hükümleri yayımları tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Bu tebliğ ile 7256 sayılı Kanunun 3.maddesinin Hazine ve Maliye Bakanlığına verdiği yetkiye istinaden, Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı tahsil idarelerince takip edilen amme alacakların il özel idareleri ile belediyeler ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon başkanlıklarına (YİKOB)ait alacakların yapılandırılmasına ilişkin hükümlerin uygulanmasına dair usul ve esaslar belirlenmiştir.

Detaylar ve yazı eki için ;  Tıklayınız

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/