Ana Sayfa » Duyurular » Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7256 Sayılı Kanun Genel Tebliği Hakkında

27 Kasım 2020 tarih ve 31317 Sayılı Sayılı Resmi Gazetede Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7256 Sayılı Kanun Genel Tebliği yayımlanmıştır. Bu tebliğin amaç ve kapsamı;

11/11/2020 tarihli ve 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile bazı Kanunlarda değişiklik yapılması hakkında kanun 17/11/2020 tarihli ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış ve bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin hükümleri yayımları tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Bu tebliğ ile 7256 sayılı Kanunun 3.maddesinin Hazine ve Maliye Bakanlığına verdiği yetkiye istinaden, Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı tahsil idarelerince takip edilen amme alacakların il özel idareleri ile belediyeler ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon başkanlıklarına (YİKOB)ait alacakların yapılandırılmasına ilişkin hükümlerin uygulanmasına dair usul ve esaslar belirlenmiştir.

Detaylar ve yazı eki için ;  Tıklayınız

Saygılarımızla.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022