BİGG GARAJ 2020-2 Tanıtım Duyurusu

Ana Sayfa » Duyurular » BİGG GARAJ 2020-2 Tanıtım Duyurusu

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda; TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin ilgide kayıtlı yazısına atfen; bünyesindeki Teknoloji Transfer Ofisi’nin TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişim) Programı kapsamında 2020-2 çağrı döneminde Hacettepe TTM ile ortak yürütülecek ve online olarak gerçekleştirilecek tanıtım, eğitim ve mentorluk faaliyetlerini içeren BİGG GARAJ Programına ilişkin yazısı ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla.

EK : BİGG GARAJ 2020-2 TANITIM DUYURUSU HAKKINDA