BIGG GARAJ Programi Duyuru Metni

Ana Sayfa » Duyurular » BIGG GARAJ Programi Duyuru Metni

TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi olarak, 2015 yılından beri yürütücü kuruluşu olduğumuz; TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı kapsamında, 20’den fazla ilde ve çevrimiçi olarak
girişimcilik üzerine gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizden 1000’in üzerinde; teknoloji ve yenilik tabanlı, ticarileştirme odaklı mentorluk kamplarından 500’ün üzerinde ekip faydalanmış olup, bugüne kadar 80 ekibe toplam 13.100.000 TL geri ödemesiz hibe desteği sağlanmıştır. TÜBİTAK BİGG 2022-2 Yeşil Büyüme yeni çağrı döneminde gerçekleştirilecek olan tanıtım,
eğitim ve mentorluk faaliyetlerini içeren programımıza TOBB’a dahil olan Oda, Borsa ve Sektör Meclislerinden ilgili teknogirişimlerin yönlendirilmesi beklenmekte olup programın ülke genelinde
bilinirliğini artırarak daha fazla girişimciye ulaşılması için sizlerin desteği Üniversitemiz ve programımız adına son derece önemlidir.
TÜBİTAK yeni dönem çağrısını aşağıdaki 6 temel faaliyet alanı kapsamında yayınlamıştır;
 İklim Değişikliği, Çevre ve Biyoçeşitlilik: İklim Değişikliği, Karbon salımı ve Sera Gazı
Emisyonlarının Düzenlenmesi Amacına Katkı Sunacak Çalışmalar
 Temiz ve Döngüsel Ekonomi
 Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Arzı
 Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım: Tarladan Sofraya Sürdürülebilir Tarım
 Sürdürülebilir Akıllı Ulaşım
Programın hayata geçirilmesi sürecinde, ekte yer alan duyuru/tanıtım metninin kurumunuzun veri
tabanında yer almaktadır.

ek

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022