Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuzey Makedonya E-Sohbet Toplantıları

Ana Sayfa » Duyurular » Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuzey Makedonya E-Sohbet Toplantıları

İlgi: TOBB’ nin 28.05.2021 tarihli ve 84403118-720- 5126 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 1 Haziran 2021 Salı günü 10:30- 12:30 saatleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz, 3 Haziran 2021 Perşembe günü 15:00-16:30 saatleri arasında ise Kuzey Makedonya’da görev yapmakta olan Ticaret Baş müşavirimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantılarının gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Toplantıların programı ve toplantıya katılmak için gerekli linkler ekte sunulmuştur.

EK :Birlesik Arap Emirlikleri_ve_Kuzey Makedonya