Birleşik Krallık Geçici Kabotaj Uygulaması Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Birleşik Krallık Geçici Kabotaj Uygulaması Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 04/11/2021 Tarih ve 34221550-250-9949 Sayılı Yazısında;

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünden alınan 02.11.2021 tarih ve 70404 sayılı yazıda, İngiltere Ulaştırma Bakanlığı tarafından, Birleşik Krallık’a (Kuzey İrlanda hariç) yüklü olarak giren yabancı taşıtların 30 Nisan 2020 tarihine kadar 14 gün süre ile sınırsız olarak kabotaj taşıması yapabilmesine izin verildiği bildirilmektedir. Konu hakkındaki, İngiltere Ulaştırma Bakanlığı resmi duyurusunun sureti ekte sunulmaktadır.

EK : Birleşik Krallıkta Geçici Kabotaj Uygulaması Hakkında

Saygılarımızla…