Ana Sayfa » Duyurular » Birleşik Krallık´a İhracatta Karşılaşılan İhracat Engellerinin İhracat Performansı Üzerindeki Etkisi Üzerine Yürütülen Anket Çalışması Hakkında

Sayın Üyemiz,

İLGİ : TOBB’nin 22.10.2021 Tarih ve 61828824-100-9600 Sayılı Yazısında;

İlgi kayıtlı yazıda, Birleşik Krallık’a ihracat yapan firmaların, ihracatta karşılaştığı engellerin ihracat performansı ile arasındaki ilişkinin bir anket çalışması ile ortaya konulmasının amaçlandığı ifade edilerek, ankete ilişkin bilgilendirme yapılmıştı.

Anket çalışmasının tamamlanma süresinin 15 Kasım 2021 tarihine kadar uzatıldığı bildirilmiştir. Anketin işletme yöneticisi ya da ihracat birim sorumlusu tarafından değerlendirilerek, en uygun olan cevabın işaretlenmesi talep edilmektedir. Ayrıca, anket soruları üzerinden güvenilir sonuçlara ulaşılabilmesi için cevapların gerçeği yansıtır nitelikte ve eksiksiz olmasının gerektiği vurgulanmıştır. Bu itibarla, https://anketler.ticaret.gov.tr/index.cfm?ID=95  uzantısından ankete erişilebilecektir.