Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı

Sayın Üyemiz,

İLGİ :TOBB’nin 27/08/2021 Tarih ve 14129567-120.99-7780 Sayılı Yazısında;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Harran Üniversitesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenecek Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı 2-3 Eylül tarihlerinde Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.
Fuar kapsamında aşağıdaki etkinlikler düzenlenecektir:

 Girişim Sermayeleri Anadolu Buluşmaları

 Bölgesel Kalkınma Sürecinde Kalkınma İdareleri ve Kalkınma Ajanslarının Rolü ve Önemi Paneli

 Gelişen ve Değişen Sektörün Yatırımcı ve Girişimcilere Sağladığı Kolaylıklar Paneli

 Akıllı Tarım Uygulamaları ve Kırsal Kalkınma Paneli

 Kalkınma Sürecinde Ulusal ve Küresel Fon Kuruluşlarının Rolü ve Sürdürülebilir Finans Uygulamaları
Paneli

 Yöresel Kalkınmada E-Ticaretin Rolü Oturumu