Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı

Sayın Üyemiz,

İLGİ :TOBB’nin 27/08/2021 Tarih ve 14129567-120.99-7780 Sayılı Yazısında;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Harran Üniversitesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenecek Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı 2-3 Eylül tarihlerinde Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.
Fuar kapsamında aşağıdaki etkinlikler düzenlenecektir:

 Girişim Sermayeleri Anadolu Buluşmaları

 Bölgesel Kalkınma Sürecinde Kalkınma İdareleri ve Kalkınma Ajanslarının Rolü ve Önemi Paneli

 Gelişen ve Değişen Sektörün Yatırımcı ve Girişimcilere Sağladığı Kolaylıklar Paneli

 Akıllı Tarım Uygulamaları ve Kırsal Kalkınma Paneli

 Kalkınma Sürecinde Ulusal ve Küresel Fon Kuruluşlarının Rolü ve Sürdürülebilir Finans Uygulamaları
Paneli

 Yöresel Kalkınmada E-Ticaretin Rolü Oturumu

 Türkiye Malzeme Ofisi (TMO) Bölgesel Sektör Toplantısı

Saygılarımızla…

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 09/06/2021 tarih ve 31506 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerimiz 30.09.2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 30/04/2021 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Ekim 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 30 Eylül 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 30/09/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek, 31 Ekim 2021 tarihine kadar gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

EK:DİLEKÇE

Bilgilerinize sunulur.