“CEZAYİR PAZARINDA TİCARİ FIRSATLAR” WEBİNARI

Ana Sayfa » Duyurular » “CEZAYİR PAZARINDA TİCARİ FIRSATLAR” WEBİNARI

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Konya Ticaret Odası işbirliğiyle 20 Aralık 2021 Pazartesi günü 15.00’daCezayir Pazarında Ticari Fırsatlar” başlıklı webinar düzenlenecektir. Programda tecrübelerini paylaşmak üzere Cezayir Ticaret Müşaviri Murat ERSOY ve Cezayir Ticaret Müşavir Yardımcısı Mehmet Emin YİĞİTBAŞI katılacaklardır.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Kayıt linki: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZcqdOqgrD4pH92hwWArPaFYXAnPA-K70sqB

(Linki tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Kayıt ve katılım için zoom üyeliğine ihtiyaç bulunmamaktadır.)