Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği Hakkında

İlgi: TOBB’nin 02.08.2021 tarih ve 84403118-720-6958 Sayılı Yazısı;

İlgide kayıtlı yazıda, Kocaeli Ticaret Odası’nın yazısı ile, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamındaki Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde Co-Matching İkili İş Görüşmeleri etkinliğinin 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü online olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Co-Matching ikili iş görüşmeleri kapsamında dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcilerinin, Türkiye pazarında stratejik ortaklar bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere sanal ortamda ülkemizden firmalarla bir araya geleceği ve yerli firmaların, ürün, proje ve hizmetlerini sunma, yurtdışı bağlantıları ile iş ağlarını geliştirme, yeni ticari ve teknolojik işbirlikleri ve proje ortaklıkları kurma imkanı bulacakları belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe başvurmak isteyen Üyelerimiz https://co-matching-2021.b2match.io/ adresinden detaylı bilgilere ulaşabilmektedir.
Bilgilerinize sunarız,