Connecting Eurasia :Smart Ports and Rail Forum Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Connecting Eurasia :Smart Ports and Rail Forum Hakkında

İlgi : ABD Ticaret Müsteşarlığı’nın 09/04/2021 tarihli e-postası;

İlgide kayıtlı yazıda ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından 27-28-29 Nisan 2021 tarihlerinde Azerbaycan, Gürcistan ve Türkiye ‘deki demiryolu ve liman altyapıları için ABD ‘li firmaların teknolojilerini, ABD ve uluslararası finansman kurumlarının ise finans araçlarını sunacağı ”Connecting Eurasia :Smart Ports and Rail Forum” isimli sanal etkinliğin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi ve kayıt linkleri ekte sunulmakta olup, daha fazla bilgi için ABD Ticaret Müsteşarlığı Ticaret Ateşe Yardımcısı Naz Demirdöven ile Naz.Demirdoven@trade.gov adresinden iletişime geçebilirsiniz;

Saygılarımızla…

EK :ABD Ticaret Müsteşarlığı Demiryolları ve Liman Forum Daveti ve Detayları İçin ; Tıklayınız

EK : ABD ‘li Konuşmacılar İçin ; Tıklayınız