”Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu”

Ana Sayfa » Duyurular » ”Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu”

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı kuruluş Türk Standartları Enstitüsü(TSE)tarafından yayımlanan,firmalara salgınla mücadelede yol gösterici nitelikte olan ve firmaların salgın sonrası dönemde ihtiyacı olan ”GÜVENİLİR SALGINDAN ETKİLENMEMİŞ VE HİJYENİK ÜRETİM” standartlarına uygun üretim yapabilmesi için rehber görevi olacak olan”COVID-19 Hijyen,Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzu ” hazırlanarak www.tse.org.tr adresinde ücretsiz olarak yayımlanmıştır.Bu klavuz,firmalara yalnızca salgınla mücadele ederken yol göstermekle kalmayacak,salgın sonrası dönemin bir ihtiyacı olan ”Güvenilir,salgından etkilenmemiş ve hijyenik üretim ”standartlarına uygun üretim yapabilmesi için rehber görevi üstlenecektir.

Klavuza aşağıda sunmuş olduğumuz linkten ve detaylı bilgi için  www.tse.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Hijyen,Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzu

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/