”Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu”

Ana Sayfa » Duyurular » ”Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu”

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı kuruluş Türk Standartları Enstitüsü(TSE)tarafından yayımlanan,firmalara salgınla mücadelede yol gösterici nitelikte olan ve firmaların salgın sonrası dönemde ihtiyacı olan ”GÜVENİLİR SALGINDAN ETKİLENMEMİŞ VE HİJYENİK ÜRETİM” standartlarına uygun üretim yapabilmesi için rehber görevi olacak olan”COVID-19 Hijyen,Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzu ” hazırlanarak www.tse.org.tr adresinde ücretsiz olarak yayımlanmıştır.Bu klavuz,firmalara yalnızca salgınla mücadele ederken yol göstermekle kalmayacak,salgın sonrası dönemin bir ihtiyacı olan ”Güvenilir,salgından etkilenmemiş ve hijyenik üretim ”standartlarına uygun üretim yapabilmesi için rehber görevi üstlenecektir.

Klavuza aşağıda sunmuş olduğumuz linkten ve detaylı bilgi için  www.tse.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Hijyen,Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzu