Deneyimler ve Uygulamalarla İş Etiği Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » Deneyimler ve Uygulamalarla İş Etiği Semineri

TOBB’ nin 27/01/2022 Tarih E-34221550-050.99-924 sayılı yazısı;

Türkiye 100 Katılımcıları, Türkiye Sektör Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurul Üyeleri, OSBÜK TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında 1 Şubat 2022 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden “Deneyimler ve Uygulamalarla İş Etiği Semineri” gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin program ekte sunulmaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde; uluslararası şirketlerin iş etiği ve uyum konularındaki standartları, uluslararası şirketlere iş ortağı olma yolunda deneyimler ve gelişim aşamaları ile işletmelerde kurumsal iş etiği ve uyum kültürünün oluşturulması ve uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

EK