EAGÜ-V Konferansı Özel Sektör Forumu

Ana Sayfa » Duyurular » EAGÜ-V Konferansı Özel Sektör Forumu

İLGİ : TOBB’nin 24/12/2021 Tarih ve 342215550-720-11523 Sayılı Yazısında;

İlgi : Dışişleri Bakanlığı’nın 15.12.2021 tarihli ve E-17610526-500.03.01.99-33647523 sayılı yazısı.
Dışişleri Bakanlığı’nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Doha’da düzenlenmesi öngörülen EAGÜ-V Konferansı kapsamında, Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler, Karayla Çevrili Gelişmekte Olan Ülkeler ve Gelişmekte Olan Küçük Ada Devletleri Yüksek Temsilcisi Ofisi (UN-OHRLLS) ve Microsoft’un eş-ev sahipliğinde 23- 25 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, Forum’a katılmak için son başvuru tarihi 30 Kasım 2021 olarak belirtilmiş olsa da anılan etkinliğe kayıtların hali hazırda devam ettiği belirtilmektedir.
UN-OHRLLS tarafından iletilen Özel Sektör Forumu’na ilişkin detaylı bilgilere ekte ulaşılabilmektedir.

EK : EAGÜ-VKonferansı Özel Sektör Forumu

Saygılarımızla…