Ana Sayfa » Duyurular » Elektrik Piyasasında Önlisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Karar

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 18/06/2020 tarihli toplantısında Elektrik Piyasasında Ön lisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında 25 Haziran 2020 tarih ve 31166 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Elektrik Üretim Tesisi kurmak üzere yapılan ön lisans başvuruları veya alınan ön lisanslara ilişkin proje sahaları ile üretim lisansı başvuruları veya üretim lisansları kapsamındaki tesislere ilişkin santral sahalarının belirlenmesinde uygulanacak esasları düzenlenmiştir.

Söz konusu karar ekte bilgilerinize sunulmuştur.

EK  : 20200625-3

Saygılarımızla.