EUROCHAMBRES: Avrupa’yı Canlandırmak Etkinliği Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » EUROCHAMBRES: Avrupa’yı Canlandırmak Etkinliği Hakkında

İLGİ : 14/09/2021 Tarih ve 89113609-876.02-8299 Sayılı Yazısında;

Birliğimizin üyesi olduğu ve Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Avrupa’daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu “Reviving Europe” adlı etkinlik düzenlenecektir.
Etkinliğin amacı; ekonomik toparlanmayı hızlandırmak, işletmelerin istediği Avrupa hakkında somut fikirler sağlamak ve katılımcılara Avrupa’nın zorlukları ve önceliklerini tartışma fırsatı sunmaktır.
Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021’de 11.00 -12.15 (TSİ) saatleri arasında “Komşuluk ve Genişleme” politikası kapsamında “Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı ülkelerinde toparlanma için kilit faktörler” oturumuna katılım sağlayacaktır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün oturumların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır.
Etkinliğe https://chambers4eu.eu adresinden kayıt yapılabilmektedir.

Saygılarımızla…