FENOFEM Demir Çelik ve Demir Dışı Metaller Sanayi Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » FENOFEM Demir Çelik ve Demir Dışı Metaller Sanayi Fuarı

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Karabük Üniversitesi organizasyonunda 01-05 Nisan 2021 tarihleri arasında Uluslararası 3 Nisan FENOFEM Demir Çelik ve Demir Dışı Metaller Sanayi Fuarı’nın sanal olarak gerçekleştireceği belirtilmektedir.

Sanal gerçekleştirilecek olan fuara www.expotenofem.com web sitesi üzerinden katılım sağlanabilmektedir.

Saygılarımızla.