Gelir Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 311)

Ana Sayfa » Duyurular » Gelir Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 311)

Sayın Üyemiz,

7 Aralık 2019 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan 7194 sayılı Dijital Hizmet Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’la Gelir Vergisi Kanunu’nda yapılan değişikliklerle ilgili açıklamaların yer aldığı 311 seri no.lu Gelir Vergisi Genel Tebliği 27 Mayıs 2020 tarihli Resmî Gazetede yayımlanmıştır İlgili Tebliğe aşağıda sunmuş olduğumuz linkten ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Gelir Vergisi Tebliği 311