Irak-Ek Vergilere Son Verilmesi/Koruma Süresi

Ana Sayfa » Duyurular » Irak-Ek Vergilere Son Verilmesi/Koruma Süresi

İLGİ : TOBB’nin 01/12/2021 tarih ve 34221550-100-10773 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’ndan alınan 23.11.2021 tarihli ve 69368942 sayılı yazı.
Ekte bir örneği sunulan ilgi yazıda, elma, kuru soğan, üzüm, taze fasulye, kabak ve taze börülce cinsi ürünlerin Irak’a ithalatındaki ek vergi uygulamasının sona erdiği açıklanmış ve mezkur ürünlerin söz konusu ülkeye ithalatındaki işlemlerle ilgili bilgi verilmiştir.
Yazıda devamla, taze sofralık patates ürünü üzerindeki koruma süresinin de 15 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldığı belirtilmiştir.

EK : Ek Vergiler Hakkında Ticaret Bakanlığı Yazısı

Saygılarımızla…