Irak/İbrahim Halil Hudut Kapısında PCR Testi ve Aşı Kartı Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Irak/İbrahim Halil Hudut Kapısında PCR Testi ve Aşı Kartı Hakkında

İlgi : 10/09/2021 Tarih ve 61828824-100-8216 Sayılı Yazısında ;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’ndan alınan 07.09.2021 tarihli ve 67026239 sayılı yazı.
Ekte bir örneği sunulan ilgi yazıda, 29 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla İbrahim Halil Hudut Kapısı üzerinden Irak’a girişlerdeki ücret mukabili zorunlu test şartıyla giriş izni uygulamasına son verildiği belirtilerek, anılan tarihten itibaren yürürlüğe konan PCR Testi ve Aşı Kartı uygulamalarına dair bilgi verilmektedir.

Saygılarımızla…

EK : Ticaret Bakanlığı’ndan Alınan Yazı