İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri 9. Helal Ürün Sergisi

Ana Sayfa » Duyurular » İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri 9. Helal Ürün Sergisi

Islamic Centre for Development of Trade (ICDT)’den alınan  yazıda, İslam İşbirliği Teşkilatı Üye
Ülkeleri 9. Helal Ürün Sergisi’nin Tunus Ticaret ve İhracatı Geliştirme Bakanlığı himayesinde 14-18 Eylül
2022 tarihleri arasında Tunus Sergi ve Uluslararası Ticaret Merkezi’nde düzenleneceği bildirilmektedir.
Konuyla ilgili detayların yer aldığı mektup ve kayıt formu ekte sunulmaktadır.

EK

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022