Ana Sayfa » Duyurular » İthalat Rejimi Kararına Ek Kararlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar Hakkında

Bazı İthalat Rejimi Kararına Ek Kararlarda değişiklik yapılmasına ilişkin ekli kararın yürürlüğe konulmasına ;1567 Sayılı Kanunun 1′ inci ,474 Sayılı Kanunun 2’inci , 3283 Sayılı Kanunun 2′ nci ,4458 Sayılı Kanunun 16′ ncı ,22′ nci ve 55′ inci maddeleri ile 2976 Sayılı Kanun Hükümleri gereğince karar verilmiştir.

23/09/2020 Tarihli ve 2955 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararın  Eki aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

EK : EKLİ KARAR -4

Saygılarımızla.

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/