Karbon Ayak İzi Nedir? Nasıl Ölçülür?Webinarı

Ana Sayfa » Duyurular » Karbon Ayak İzi Nedir? Nasıl Ölçülür?Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye İklimlendirme Meclisi tarafından gerçekleştirilen seminerde; Sınırda Karbon Düzenlemesi (SKD), Emisyon Ticareti, SKD’nin Sektör Üzerine Olası
Etkileri, Karbon Nötr Şirket-Karbon Nötr Ürün, Türk İhracatçısı için Tehditler-Fırsatlar, Yeşil Finans ve Hibe Fonları anlatılacak olup seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları
cevaplandırılacaktır

(Webinar – İnternet Üzerinden)
20 Mayıs 2021 Perşembe – Saat: 11:30
Seminere katılım adresi:
Passcode: 830156
Seminer ayrıca sosyal medya (Youtube, Twitter, Facebook) hesaplarımızdan da canlı olarak yayınlanacaktır.

Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:
11:30 – 11:35 Açılış Konuşması
Sn. Zeki POYRAZ, Türkiye İklimlendirme Meclisi Başkanı
11:35 – 12:15 Karbon Ayak İzi Nedir ve Nasıl Ölçülür?
Sn. Eser ERGİNOĞLU, Horizon Danışmanlık Yönetici Ortağı
12:15 – 12:30 Soru Cevap
12:30 – 12:35 Kapanış
Seminer ile ilgili iletişim: 0312 218 24 85 (ayse.celebi@tobb.org.tr)